Suomen Jakutianlaikayhdistys

cropped-cropped-vanha11.png

Suomen Jakutianlaikayhdistys ry, on vuonna 2017 perustettu jakutianlaikojen rotuyhdistys.

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää jakutianlaikojen jalostusta ja kasvattamista, sekä säilyttää ja kehittää rotumääritelmän mukaista ulkomuotoa ja käyttöominaisuuksia. Yhdistys toimii yhdyssiteenä omistajien, kasvattajien, rodusta kiinnostuneiden sekä harrastajien kesken.

Yhdistys pyrkii edistämään rodun tunnetuksi tekemistä sekä edistää koiraharrastusta. Tämän toteuttamiseksi yhdistys järjestää erilaisia koulutus-ja keskustelutilaisuuksia, kursseja, näyttelyitä, leirejä sekä kokeita ja kilpailuja. Ajankohtaisista tiedotetaan kotisivujen, facebook-sivuston ja  erilaisten julkaisujen välityksellä.

Yhdistys ohjaa ja valvoo rodun jalostustyötä, se kehittää ja pitää huolta rodun ulkomuodon arvosteluun liittyvissä harrastus -ja koetoiminnassa. Pyrimme julkaisemaan jakutianlaikojen terveys- ,koe-, ja näyttelytulokset.

Toimintansa tukemiseksi rotuyhdistys voi asianmukaisella luvalla järjestää varainkeräyksiä ja arpajaisia, ottaa vastaan avustuksia, lahjoituksia ja testamentteja, sekä omistaa toimintaansa varten tarpeellisia kiinteää ja irtainta omaisuutta.

HOX!

Jäsenmaksu vuodelle 2023 on 20€!

Maksutiedot saat yhdistyksemme sihteeriltä, jakutianlaika.sihteeri@gmail.com

Website Powered by WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: