Tapahtumakalenteri

SYYSPÄIVÄ 2021!

Yhdistys järjestää syyspäivän 23.10 lauantaina Mänttä-Vilppulassa Pynnöskylällä (talvipäiviltä tutussa paikassa).

Ohjelmassa on rentoa yhdessä oloa ja jäsenistön yhdessä suunnittelemaa toimintaa eli mukaan voi ottaa välineistöä jos haluaa ajella koirien kanssa metsäteitä, kokeilla mejä-jälkeä, näyttelytreeniä tms tai vaikkapa vain nauttia mukavasta päivästä yhdessä kävellen tai makkaraa grillaillen. Oiva tilaisuus vaikka pentuetapaamiseen!

Paikalla on myös muutamalle paikka yöpymiseen vierastalossa ja pihalle mahtuu myös asuntovaunulla tai -autolla.

Yhdistys tarjoaa jäsenille ilmaisen keittolounaan ja kahvit, muille edulliseen muutaman euron hintaan.

Tiedustelut ja sitovat ilmoittautumiset 16.10 mennessä jakutianlaika(at)gmail.com

TERVETULOA!

__________________________________________________________________________

pentuejäsenkampanja 2021!

Suomen Jakutianlaika ry vuosikokous 6.2.2021 on päättänyt aloittaa kasvattajille pentuejäsenkampanjan. Kasvattajan maksamana uuden jäsenen jäsenmaksu on 10€/uusi jäsen ensimmäiseltä vuodelta.

Lisätietoja antaa Kristiina Valtonen jakutianlaika(a)gmail.com


Kokoamme vuosikirjaa!

Koostamme tällä hetkellä vuosikirjaa ja kaipaamme kuvia Suomessa näyttelyissä ja kokeissa käyneistä koirista. Kirjaan tulevat kaikkien koirien tulokset ja arvostelut (siinä muodossa kuin ne on saatu kennelliitolta). Otamme vastaan painotasoa olevia kuvia ja laitathan mukaan tiedot kuka kuvan on ottanut (jos joku muu kuin koiran omistaja), koiran nimi sekä myös omistajan/ kasvattajan tiedot jos haluat ne vuosikirjaan.

Kuvat osoitteeseen: Jakutianlaika(at)gmail.com


MATCH SHOW MÄNTÄSSÄ 4.6.2021


Vuosikokous ja talvipäivät

Suomen jakutianlaika ry sääntömääräinen vuosikokous pidetään 6.2.2021 Mänttä-Vilppulassa yhdistyksen talvipäivien 6.-7.2.2021 yhteydessä. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös Teams-etäyhteydellä.

Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki rodun harrastajat ja kasvattajat kokouksen keskusteluosioon joka ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Toivomme keskustelua rodun tilanteesta ja siitä, miten voimme yhdessä ajaa rodun asiaa.

Oletko kiinnostunut toimimaan rotuyhdistyksessä ja olemaan mukana esimerkiksi päätöksenteossa, uusien tuomarien koulutustilaisuuksissa, suunnittelemassa tapahtumia ja tilaisuuksia ? Tervetuloa mukaan! Pitkäaikainen harrastaja ja /tai kasvattaja – tule mukaan jalostustoimikuntaan!

Talvipäivät

Tervetuloa talvipäiville Mänttä-Vilppulaan 6.2.2021!

Lumitilanne on hyvä ja olemme pystyneet ajamaan moottorikelkalla eripituisia ajouria pelloille. Paikalla on pari kicksparkia joten omat reet ja kelkat kannattaa ottaa mukaan, samoin valjaat yms. varusteet. Tarkoituksena on viettää mukava talvipäivä yhdessä, syödä voi omakustannehintaan ja nautitaan rennosti hyvästä seurasta ja kauniista koirista. Päivän ohjelma muotoutuu osallistujien toiveiden mukaan ja huipentuu vuosikokoukseen.

Paikalla on mahdollisuus yöpyä tilan vierastalossa ja pihapiiri on aidattu joten esim. pennut voivat leikkiä turvallisesti vapaana.

Lisätietoja: Kristiina p.0400-684830/ jakutianlaika@gmail.com

Voimanlähteenä WordPress.com.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: